mandag 25. juni 2012

Hjemme igjen fra Voss

Da var frøken Line hjemme igjen fra Voss, og etter noe som føles som en halv evighet har jeg ork til å skrive og dille med bloggen min, til stor glede for dere tre som leser ;) Men fra spøk til leverpostei, så har de siste fem dagene vært umåtelig merkelige. Operasjonen gikk som smurt skal jeg tro min lille hissige kirurg, og alle de koselige sykepleierene, så nå er minimagen på plass. Problemet nå er å få i seg nok "mat", det vil si drikke. 1-1,5 liter for dagen er mye, og jeg må sloss med meg selv for å drikke alt ( ikke det at jeg vinner....). Jeg er ganske stolt over det faktum at klokken er tre og jeg er allerede begynt på min andre desiliter siden jeg sto opp kl halv tolv. Jeg har operert magen, og går rundt i smertestillende rus, jeg står opp når jeg vil. Punktum.

Hjertedobber.
Bestemorsrute øredobber
par 1.
Jeg sover mer, og har ikke akkurat ork til å gå Tyr-turer. Men regner med at det kommer seg etterhvert. Det er tross alt ikke gått en uke ennå. Så denne sommeren blir merkelig, gøy og strevsom. Jeg gleder meg, jeg. Jeg kan se frem til Sommerfest, Leonard Cohen og vekttap. Noe så absurd som flytende diett og et par hull i magen skal ikke stå i veien for den fine sommeren jeg skal ha.

Jeg har også heklet litt, men ikke mye, så her har man et bilde av snacksen jeg har laget ukene før, og dagene etter operasjonen. Jeg heklet to par med bestemorsrute øredobber, store, runde og grønne blomsterdobber, hjertedobber med perler og stjernedobber med noter, inspirert av en god venninne :)  Jeg har flere ideer på øredobber, men de må vente, siden småputtel i den forstand er litt mye akkurat nå.
Bestemorsruter øredobber
par 2.

Blomsterdobber.
Jeg har også heklet ferdig Hobo-vesken jeg har tøte noe sinsykt om, og ble nokså fornøyd med resultatet, selv om jeg kanskje var litt vel godhjertet med størrelsen på vesken. Men denne ga meg ideer om mindre vesker i clutch utgave som jeg tenkte å prøve meg på.

Kanskje også noen i firkantet. Hmm.. ikke dumt, vi får se hvordan det går :)

Jeg har også heklet en del armbånd i forskjellige farger men hadde kun to å ta bilde av, disse er heklet i bomull, og jeg brukte perler i tre, jeg følte meg litt organisk... Ja... Men uansett, fine ble dem, syns nå jeg.
Armbånd i forskjellige bredder,
farger og perler :)
Kjempe lette og fine å lage.
Stjernedobber.

Så har jeg prøvd meg på å hekle med smykke-wire og perler, det var fantastisk morsomt og ble til et flott armbånd. Det kunne jeg tenke meg å gjøre mer ut av, så fort jeg får noen ideer der. Har en liten tanke om et smykke som som henger i tre etasjer, men får se.

Heklet armbånd i smykke-
wire.
Nå holder jeg på med to prosjekter, siden det ikke er småtteri så går det ganske bra, jeg holder på å lage et babyteppe med bestemorsruter i samme farger som Catherine Wheel stitch vesken, og en newsboy lue i samme utførelsen som en av de tidligere veskene. Blir sikkert fint når det er ferdig.
Den berømte Hobo-bagen
 jeg har nevnt
bare et par ganger!
Ellers så har jeg så smått startet en litenbutikk på Epla.no, som heter Episke Verden. Det er ikke så mye som ligger ute der enda, mest fordi jeg er ikke sikker på om det jeg lager er godt nok til å selge ( dårlig selvtillit har venner og familie kalt det), og litt fordi jeg ikke har orket å legge ut mer. Men med tiden håper jeg at det kommer mer. I bunn og grunn så er nesten alt jeg legger ut bilder av her til salgs, om noen skulle være interessert  :)




Men det tror jeg blir det for denne gang, jeg har mat jeg må drikke og ting jeg vil hekle, men først skal jeg ut i den fine hagen og nyte litt fint vær. 


That is all, Line out. 


2 kommentarer:

  1. Hei på du. Først må jeg bare si at du lager fantastisk mye fint håndarbeid! Nydelige ting du hekler.
    Og så blir det spennende å følge deg for jeg ble selv operert på Voss 19/6, så vi er litt i samme båt. Lykke til :)

    SvarSlett
  2. Hei, Comealong! Hyggelig at du liker hekleriene mine og så spennende at vi er i samme båt :) Vil gjerne ønske deg lykke til med både minimage og det som måtte komme videre !

    SvarSlett