mandag 11. juni 2012

Catherine Wheel Stitch Veske

Okei, Catherine Wheel Stitch var ikke særlig vanskelig, men problemet mitt er fasthet. Jeg er ikke flink til å ha samme fasthet igjennom hele arbeidet, noe som fikk vesken til å se skjev ut. Men! For en gang skyld funket symaskinen på det jeg har heklet, så innmat er ordentlig festet! Så her er resultatet :

Catherine Wheel Stitch Veske, heklet i akryl garn av typen Timeless fra Stoff og Stil. 

OVW's "Krazy  8's"
øredobber
I skrivende stund holder jeg på med enda et par øredobber av typen "Cascade", som jeg kanskje er ferdig med før jeg er ferdig med dette innlegget, hvilket hadde vært fantastisk, siden jeg har lyst til å legge ut bilder sammen med vesken.
"Cascade" øredobber i
blåtoner. 

Noe jeg har klart! Tadaa! Jeg har også i dag laget to par til med øredobber, nemlig Lilla kløver dobber og Krazy 8's. De sistnevnte var tidkrevende men veldig artige og enkle.

Jeg har nå laget langt fler øredobber enn jeg trenger, men det var kjempeartig! og jeg kommer til å lage flere.

Lilla kløver dobber
Jeg holder også på med en Hobo-veske i grønt samtidig som alle disse dobbene, jeg tror jeg nevnte det i forrige innlegg også. Etter det så tenkte jeg enda en Granny Bottom Bag, men i gråtoner. Jeg har et par egne ideer om øredobber, og så har jeg et par ideer om smykker... men, alt til sin tid.

Nå er det en uke igjen til Linepine reiser til Voss og får minimage, jeg glede-gruer meg. Men jeg tror jeg endelig har lagt stresset på hylla. Nå får det stå til!

Det var alt for denne gang, Line Out!

2 kommentarer: